Konfiskohen 1.5 Ton drogë

Konfiskohet një sasi e konsiderueshme lënde narkotike në tri shtëpi në Berat, në një operacion masiv antidrogë

Operacioni u krye në fshatin Përparim, të Njësisë Administrative Bogovë, si dhe në rrugën nacionale Poliçan-Bogovë.

Gjithashtu në rrugën nacionale Poliçan-Bogovë, si rezultat i zhvillimit të operacionit, është gjetur e braktisur një tjetër sasi e konsiderueshme lënde narkotike e futur në thasë.

Sasia e lëndës narkotike e sekuestuar deri në këto momente përafërsisht 1.5 Ton.

Policia ka shoqëruar 6 persona, si dhe deri në këto momente janë shpallur në kërkim tre persona.Operacioni vijon.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button