Konjufca: Deputetë, mos mungoni n’seanca!

1 min read

Pas mungesave të shumta të deputetëve në seanca plenare dhe mungesës së kuorumit për të miratuar ligje, kryeparlamentari, Glauk Konjufca, tha se do të marrë masa për deputetët që mungojnë në seanca. Vetëvendosje dhe AAK-ja i përkrahin sanksionet financiare, ndërsa PDK-ja dhe LDK-ja refuzojnë të përgjigjen.(Teksti-Arlinda Hoxha , kamera- Lulzim Fana)/21Media