Konjufca priti në vizitën e parë në Kosovë Lindita Nikollën

Nikolla: Të punojmë bashkë që krimet serbe të dihen botërisht
 Kryetarja e Kuvendit të Shqipërisë Lindita Nikolla, në vizitën e saj të parë në Kosovë, ka deklaruar se Shqipëria do të intensifikojë dhe do të përdorë të gjitha organizmat ndërkombëtarë ku ajo bënë pjesë që të ngrihet zëri për gjenocidin që Serbia ka kryer gjatë luftës në Kosovë. Kryetari i Kuvendit të Kosovës Glauk Konjufca tha se Kosova e ka pasur mbështetjen e shtetit shqiptar pas çdo procesi. U shpreh se tashme Kuvendet e të dyja shteteve kanë hapësirë për të thelluar bashkëpunimin mes tyre./21Media

Back to top button