Dhjetëra miliardë euro kontributi i bashkatdhetarëve që nga pas lufta e ketej

Dhjetëra miliardë euro kontributi i bashkatdhetarëve që nga pas lufta e ketej

Bashkatdhetarët tanë që nga viti 1999 e deri më tash llogaritet se kanë dërguar në Kosovë mbi 40 miliardë euro në mënyra të ndryshme. Ky kontribut i diasporës nga njohës të zhvillimeve ekonomike po vlerësohet mjaft i rëndësishëm për ruajtjen e stabilitetit ekonomik dhe social në Kosovë./21Media