Investitorë të ndryshëm janë përballur me haraç në Kosovë!

Investitorë të ndryshëm janë përballur me haraç në Kosovë!

Korrupsioni mbetet sfidë e madhe në Kosovë dhe kjo dukuri negative po ndikon në jetën e përditshme të qytetarëve, u tha në një takim organizuar nga Zyra e BE-së në bashkëpunim me Këshillin e Evropës, në kuadër të aktiviteteve të shumta që po mbahen në javën kundër Korrupsionit./21Media