Kërkohet qasje për të gjithë në shërbime shëndetësore

Kërkohet qasje për të gjithë në shërbime shëndetësore

“Sigurimet Shëndetësore po fillojnë ?!” ishte tema që u diskutua nga Shoqata e të Drejtave të Pacientëve. Kandidati për kryeministër dhe kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti tha se Qeveria që do ta drejtojë ai do të ketë çështje parësore, shëndetin e të gjithë qytetarëve./21Media