Kosova aplikon për anëtarësim në Këshill të Evropës

Gërvalla: Kosova meriton të jetë anëtare e Këshillit të Evropës.-Rama: Ne jemi 100% me Kosovën
Kosova sot aplikoi për anëtarësim në Këshill të Evropës. Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla pas dorëzimit të kërkesës për anëtarësim u shpreh optimiste për pranimin e Kosovës në këtë organizatë duke thënë se e meriton të jetë anëtare e Këshillit të Evropës./21Media

Back to top button