S’ka informacione për ndonjë viktimë  kosovare në sulmin e Londres?

S’ka informacione për ndonjë viktimë  kosovare në sulmin e Londres?

Deri në këto momente s’ka informacione për ndonjë viktimë  kosovare në sulmin e Londres. Ambasada e Kosovës në Londër është duke e përcjellë situatën pas ngjarjeve që ndodhën atje dhe ka lëshuar në dispozicion numrin emergjent për çka kosovarët për ndonjë të papritur mund të lajmërohen. Institucionet e Kosovës  sulmin në Londër dhe ngushëlluan familjarët e viktimave./21Media