Thaçi: Marrëveshja, mesazhi më i mirë që rajoni do të ketë paqe.-Vuçiq: Do të jemi në gjendje të sigurojmë paqe për dekadën e ardhshme.-Grenell : Të krijojmë energji pozitive në dialog

Thaçi: Marrëveshja, mesazhi më i mirë që rajoni do të ketë paqe.-Vuçiq: Do të jemi në gjendje të sigurojmë paqe për dekadën e ardhshme.-Grenell : Të krijojmë energji pozitive në dialog

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshjen për hekurudhat dhe autostradën.  Kjo marrëveshje është arritur me ndërmjetësimin e të dërguarit të presidentit Trump për dialogun Richard Grenell ndërsa në ceremoninë e nënshkrimit ka qenë i pranishëm edhe ambasadori amerikan në Kosovë Kossnet si dhe presidentët e të dyja vendeve Thaçi e Vuçiq./21Media