Kosova gjithnjë e më afër vettingut në drejtësi   

Haxhiu: Është bërë punë e jashtëzakonshme për ta finalizuar dokumentin                                                                     
Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, bëri të ditur se koncept-dokumenti për vettingun është finalizuar dhe është dërguar në qeveri, ndërsa pritet të votohet në mbledhjen e radhës së ekzekutivit./21Media

Back to top button