Kosova nuk po i trajton rreth 200 prona të saj jashtë shtetit

Skenderi: Asetet jashtë vendit duhet t’i kthehen ekonomisë së Kosovës

Njohës të ekonomisë thonë se përveç diplomacisë politike edhe diplomacia ekonomike së bashku me Agjencinë Kosovare të Privatizimit do të duhej t’i trajtojë pasurit e Kosovës që gjenden jashtë vendit dhe t’i kthehen ekonomisë së Kosovës, respektivisht shtetit të Kosovës.Ndërmarrjet shoqërore jashtë vendit të cilat kanë mbetur ende të pa trajtuara nga autoritetet e Kosovës janë rreth 179, prej tyre mbi 110 sosh janë vetëm në Serbi./21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button