Kosova rrezikohet për mospërputhje me tregun e punës!

U publikua raporti për mospërputhjen e arsimit të lartë dhe nevojave të tregut të punës, i realizuar nga Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim – ORCA. Në diskutimin e zhvilluar me këtë rast, u shprehën edhe mospajtime me pjesë të këtij raporti./21Media

Back to top button