Kosova, shteti ku gazetarët janë të pambrojtur!?

As viti 2021 nuk kaloi pa sulme dhe kërcënime të gazetarëve
Gjatë vitit që lamë pas është rritur numri i rasteve të sulmeve dhe kërcënimeve ndaj gazetarëve krahasuar me vitin 2020. Janë 27 raste të raportuara të kërcënimit ose 6 më shumë se sa në vitin paraprak, ndërsa mbetet shqetësues mos reagimi i organeve të drejtësisë./21Media

Back to top button