Kosova unike: JO “Ballkanit të hapur”

1 min read

Kësaj nisme duket se do t’i bashkohet edhe Mali i Zi

Liderët e shteteve, pjesë e nismës Ballkani i Hapur, do të takohen më 7 qershor në Ohër.Krahas Serbisë, Shqipërisë dhe Maqedonisë Veriut duket se kësaj here
nismës do t’i bashkohet edhe Mali i Zi.Në Kosovë edhe më tej pushteti, opozita dhe shoqëria civile me qëndrim unik kundër nismës Ballkani i hapur./21Media