Kosovës iu shtuan edhe 15 djem e 8 vajza

Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë 24 orëve të fundit kishte 22 lindje- nga to 6 u kryen me operacion.
Sipas raportit të punës në këtë klinikë 15 foshnje i takojnë gjinisë mashkullore dhe 8 gjinisë femërore, derisa një nënë lindi binjakë.
8 shtatzëna, të cilat lindën foshnje në këtë klinikë, u bënë nëna për herë të parë./21Media

Back to top button