Publikohen të gjitha kopjet e skanimit të Formularëve të Rezultateve të Kandidatëve

Publikohen të gjitha kopjet e skanimit të Formularëve të Rezultateve të Kandidatëve

KQZ ka publikuar format e rezultateve të kandidatëve dhe format përfundimtare të rezultateve, për zgjedhjet e 11 qershorit.

KQZ publikon gjitha kopjet e skanimit të Formularëve të Rezultateve të Kandidatëve dhe Formularëve të Rezultateve Përfundimtare.

Këtu mund të shihen të dhënat e çdo vendvotimi, 2 mijë e 490 sosh në të gjithë Kosovën.

http://www.kqz-ks.org/Uploads/