KQZ: Votohet edhe me letërnjoftim të skaduar (Video)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, mori vendim që të pranohen për identifikim të votuesve edhe letërnjoftimet e Republikës së Kosovës që u ka skaduar afati. Ky vendim i KQZ-së vlen edhe për procesin e regjistrimit të votuesve jashtë Kosovës, por edhe të votuesve në ditën e zgjedhjeve lokale më 17 tetor dhe në raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetarë të komunave./21Media

Back to top button