Krasniqi: Atyre, për të cilët dashuria për Atdheun ishte më e shenjtë sesa vetë jeta – urime Dita e Veteranit

Kryetari i PDK-së Memli Krasniqi, ka shprehur urime me rastin e Ditës së Veteranit.

“Atyre, për të cilët dashuria për Atdheun ishte më e shenjtë sesa vet jeta – urime Dita e Veteranit! Mirënjohës – sot e përjetësisht!”, shkroi ai në Facebook.

Dita e veteranit shënohet më 30 dhjetor, për të përkujtuar sakrificën, angazhimin dhe kontributin e veteranëve për sjelljen e lirisë dhe pavarësisë për popullin e Kosovës.

Më 30 dhjetor 1991 filloi përballja e familjes Jashari me forcat ushtarake serbe në Prekaz, ku nga kjo filloi edhe rezistenca ushtarake e UÇK-së.

Back to top button