Krasniqi: PDK-ja do të reformohet për tu bërë adresa e parë politike në Kosovë

 
Kandidati për kryetar të PDK-së, Memli Krasniqi ka prezantuar platformën politike para delegatëve të PDK-së.
Në fjalimin e tij para delegatëve para votimit për kryetar, Krasniqi ka thënë se zotohet se do të bëjë” gjithçka që duhet që të kthehet aty ku i takon PDK-së, në vendin e partisë më të fuqishme”.
Ai ka paralajmëruar hapje të partisë dhe reforma si një prej shtyllave kryesore me të cilat ka synim të rrugëtoj në krye të PDK-së./21Media

Back to top button