Përplasen Ardian Gjini dhe Dardan Molliqaj

Përplasen Ardian Gjini dhe Dardan Molliqaj

Në emisionin “DebatPërnime” Molliqaj i tha përfaqësuesit të AAK-së, Adrian Gjiinit se mundesh me dal partia e parë, por vetëm me listën “Srbska” mundesh me bo Qeverinë.

Ndërsa Gjini iu kundërpërgjigje duke thënë se “me Ramushin me UÇK-në, me krejt njerëzit e luftës, me krejt patriotat e Kosovës kemi me bo Qeverinë”.

“Je i vonë me i shitë patriotizëm najkujtë” i tha Gjini përfaqësuesit të VV.