Prokurori thotë se një zyrtare policore vrau prindërit, dy vëllezërit dhe vetën

Prokurori thotë se një zyrtare policore vrau prindërit, dy vëllezërit dhe vetën

Gjilani është tronditur sot nga një krim i rëndë brenda familjes. Prokuroria dyshon se një zyrtare policore ka vrarë prindërit, dy vëllezërit e saj dhe në fund edhe vetën.
Hollësitë e tjera i sjellë kronika në vijim.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera-Orhan Bylykbashi )./21Media