“Krimi nuk mund të fshihet, përgjegjësia të kërkohet”

1 min read

Akademi përkujtimore për viktimat e luftës në Fushë Kosovë

Në Fushë Kosovë u kujtuan viktimat e 27 marsit ku u vranë dhe u masakruan rreth 200 shqiptarë nga regjimi serb. Në akademinë përkujtimore Kryetari i Komisionit Qeveritar për Persona të Pagjetur, Prenk Gjetaj ftoi bashkësinë ndërkombëtare të bëjë trysni te autoritet serbe që të hap arkivat dhe të tregojë vendndodhjen e të pa gjeturve./21Media