Kryeministri Rama në Këshillin e Evropës kundër raportit të Martyit

“Kjo çështje lidhet me Shqipërinë si trupi me shpirtin”
Kryeministri Edi Rama në Asamblenë e Këshillit të Evropës në Strasburg kërkoi të ndryshohet raporti i senatorit zviceran Dick Marty, që njollosi luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, i miratuar 11 vjet më parë dhe që çoi në themelimin e Gjykatës Speciale në Hagë. Kryeministri Rama theksoi se çështja lidhet me Shqipërinë si trupi me shpirtin./21Media
 

 

Back to top button