Kuinti: Pro referendumit të Serbisë në Kosovë

Institucionet e vendit kundër referendumit të Serbisë në Kosovë
Shtetet e Kuintit kërkuan që të lejohet refendumi i Serbisë në Kosovë. Drejtuesit e institucioneve të Kosovës dhe opozita u deklaruan kundër. Në këtë kuadër, kryeministri Kurti paralajmëroi seancë të jashtëzakonshme të Kuvendit për nesër./21Media

Back to top button