Nasim Haradinaj përfundon dëshminë në Hagë

1 min read

Gjykimi i Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt do të vazhdojë më 21 janar

Nasim Haradinaj përfundoi dëshminë e tij në Hagë. Tha se kundërshtimin e ka ndaj qasjes së Prokurorisë Speciale dhe jo ndaj Gjykatës Speciale. Dëshmoi edhe ish-drejtori i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj./21Media