Personat  që nuk respektojnë kufizimin e qarkullimit dënohen me 500 euro, kurse ata që nuk bartin maskë dhe nuk mbajnë distancë dënohen 35 euro

Personat  që nuk respektojnë kufizimin e qarkullimit dënohen me 500 euro, kurse ata që nuk bartin maskë dhe nuk mbajnë distancë dënohen 35 euro

Sot ka hyrë në fuqi Ligji për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19. Ky ligj trajton masat për mbrojtjen nga pandemia COVID-19, çështjen e testimit, diagnozës dhe trajtimit, masat ndëshkimore, çështjen e lëvizjes në oraret e përcaktuara, të aktiviteteve në ambiente private e publike etj./21Media