Për 5 muaj janë paraqitur 118 raste të dhunës ndaj fëmijëve në Kosovë

Për 5 muaj janë paraqitur 118 raste të dhunës ndaj fëmijëve në Kosovë

Sot është 1 Qershori Dita Ndërkombëtare e fëmijëve, ku vëmendja e prindërve, shtetit dhe shoqërisë drejtohet tek fëmijët në respektimit të të drejtave të tyre dhe rritjes së mirëqenies. Kjo ditë sot në Kosovë u shënua me një sërë aktivitetesh te ndryshme. U kërkua përkujdes më i madh sidomos për fëmijët pa kujdes prindëror dhe ata me nevoja të veçanta.(E pergaditi- Arlinda Hoxha) /21Media