Me dhurata për institucionin parashkollor “Gëzimi Ynë”

Me dhurata për institucionin parashkollor “Gëzimi Ynë”

Kompania e cila njihet për derivate cilësore në vend “Petrol Company”, me rastin e 1 qershorit ditës se fëmijëve dërgoi 101 çanta me materiale shkollore dhe maskota për 101 fëmijët në Institucionin Parashkollor “Gëzimi Ynë” në Fushë Kosovë./21Media