Nga e premtja qytetarët e Kosovës do të kenë mundësi që të aplikojnë për tërheqjen e 10 përqindëshit të trustit pensional.

Pagesat do të dalin para festave të fundvitit. Nga Trusti Pensional bënë të ditur se një gjë e tillë do të realizohet para datës 22 ose 24 dhjetor.

Ndërkohë u tregua edhe mënyra e aplikimit. Nga sot do të lansohet faqja e re e internetit ”Trusti10.org”. Duhet të shkruhet saktë vetëm numri personal dhe ai i llogarisë bankare./21Media