Kurti: Arsimi cilësor është çelësi i zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik e shoqëror

Seminar i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike
Kryeministri, Albin Kurti, deklaroi se arsimi cilësor është çelësi i zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik dhe shoqëror. Ai i bëri këto komente në seminarin shkencor të organizuar nga Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike i Universitetit të Prishtinës./21Media

Back to top button