Aksion simbolik i RrGK-së për gratë e vrara

Aksion simbolik i RrGK-së për gratë e vrara

Përmes një aksioni simbolik, Rrjeti i grupit të Grave  ka kërkuar drejtësi për gjitha gratë e vrara.

U tha se është e papranueshme ulja e dënimit nga burgimi i përjetshëm në burgim 24 vjet e gjysmë të Pjetër Ndrecajt i cili kishte vrarë bashkëshorten dhe vajzën e tij para rreth dy vjetësh. /21Media