Kurti: Kjo paska qenë zanafilla e idesë për shkëmbimin e kufijve

Kurti: Kur liderët flasin për territore aty është ushtria në pyetje

Tutje Kurti tha se do t’i bëjë publike të gjitha materialet. Ai vlerësoi se në këtë marrëveshje pas ka psur zanafillë ideja për korrigjimin e kufijve.

” Kjo marrëveshje është fort zyrtare. Kjo marrëveshje ku shpiket togfjalëshi Kosovë Veriore, dhe thuhet nuk do shkojë Kosova pa miratim të KFOR-it, ku nuk u informua as Kuevndi tregon në fakt se Zajednica dhe shkëmbimi territorial nuk janë gjëra të ndryshme. Në momentin kur liderët flasin për territore, aty është edhe ushtria në pyetje. Paskemi pas zbrapsje të një anshme me 19 prill 2013 dhe natyrisht që në këto dy vjet kur qarkullonte ideja e shkëmbimit kjo paska pasur zanafillë, kjo zanafillë është zyrtare, shtetërore dhe sekrete”, deklaroi Kurti./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button