​Kurti: Kosova me Observator dhe Planetarium Kombëtar

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti ka shpërndarë një video në rretin social Facebook duke thënë se Kosova tash ka Observator dhe Planetarium Kombëtar, me teleskopin diellor më të madh në Evropën Lindore.

Back to top button