Kurti: Përpjekje e dobët e Beogradit për ta destabilizuar situatën

Kurti: Përpjekje e dobët e Beogradit për ta destabilizuar situatën

Kryeministri Albin Kurti tha se situata aktuale është një përpjekje e dobët e Beogradit për të zëvendësuar dialogun me destabilizimin.
Përmes një shkrimi në Twitter, Kurti tha se është dakord që nuk ka alternativë ndaj dialogut.
“Ata do të dështojnë”, shkroi Kurti, duke premtuar se do të punoj me NATO-n dhe KFOR-in për të garantuar siguri dhe sundim të ligjit, pa diskriminim në tërë Republikën e Kosovës./21Media

Back to top button