Kurti: S’mund t’i kontrollojmë çmimet por do t’i ndalim manipulimet !

Hajdari: Do të ketë kontroll të rreptë të tregut të karburanteve
Në mbledhjen e qeverisë u diskutua për ndikimin e luftës së Ukrainës në tregun global, përfshirë Kosovë. Kryeministri Albin Kurti tha se qeveria nuk mund t’i kontrollojë çmimet por do të ndalë çfarëdo manipulimi në emër të krizës. Ndërsa, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, paralajmëroi kontroll rigoroz të tregut të naftës.(Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti, kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button