Kurti uron nxënësit dhe mësimdhënësit për “Javën e Kodimit”

Në Kosovë ka nisur “Java e Kodimit”, ku do të jenë të përfshira mbi 250 shkolla.

Me këtë rast, kryeministri Kosovës Albin Kurti, i ka uruar nxënësit dhe mësimdhënësit.

Kurti tha se mezi pret të kthehet nga Vjena.

“Që t’ju vizitoj dhe t’ju përgëzoj nga afër”, tha Kurti.

Back to top button