Nga Kuvendi – “shumë zhurmë, shumë zhurmë…”

Pozita e opozita dakordohen për formimin e dy komisioneve hetimore për energjinë
Pas një diskutimi të gjatë në Kuvendin e Kosovës dhe goditje të tavolinave nga opozita, partitë e pushtetit dhe opozita u pajtuan për formimin e dy komisioneve hetimore parlamentare për sektorin e energjisë. Edhe pse fillimisht pati mospajtime për këto komisione, pozita e opozita unanimisht morën pjesë në votimet e këtyre komisioneve.(Përgatiti: Donika Osmani-Mehmeti, kamera: Gyner Muja)./21Media

Back to top button