Debate:“Përfshirja e Grave në Tavolinën e Negociatave” (Video)

1 min read

Kërkohet përfshirje më e madhe e grave në negociata për ta bërë procesin më të suksesshëm

Në konferencën “Përfshirja e Grave në Tavolinën e Negociatave” u kërkua pjesëmarrje më e madhe e grave në këtë proces, për ta bërë atë, siç u tha më të suksesshëm dhe më të qëndrueshëm./21Media