La Suedinë pas 28 vjetësh, u kthye në Kosovë (Video)

Sabit Rama ka në fermën e tij mijëra zogj dhe pula
Shpesh raportohet se të rinjtë nga Kosova po ia mësyejnë shteteve perëndimore në kërkim të një jete më të mirë, por ka edhe shembuj të kthimit nga këto shtete në Kosovë. Sabit Rama nga Akrishta e Vushtrrisë u kthye nga Suedia për të investuar në vendin e të parëve të tij.(Teksti-Lirie Dibrani,kamera: Sahit Troshupa)
/21Media

Back to top button