Lahuta shqiptare, që ruan historinë…

Festivali gjithëkombëtar i Lahutës, u zhvillua në Gllogjan të Deçanit

Për dy ditë radhazi në Gllogjan të Komunës së Deçanit, u prezantuan vlerat dhe instrumentet muzikore tradicionale, kombëtare, në edicionin e parë të “Festivalit gjithëkombëtarë të Lahutës”. Festival ky i mbajtur më datë 26-të dhe 27-të, kishte mbështetjen dhe nga Ministira Kulturës, Rinisë dhe Sportit së bashku më Komunën e Deçanit.(Kamera-Gzim ARIFI)./21Media

Back to top button