Kuvendi: Pritet rezolutë kundër agresionit rus në Ukrainë

Kuvendi i Kosovës pritet të miratojë një rezolutë kundër agresionit rus në Ukrainë. Përmes rezolutës do të prezantohet qëndrimi i Kuvendit dhe do të kërkohet nga mekanizmat e BE-së që të bëhet qartë dallimi midis shteteve që u rreshtuan pro vendeve të BE-së dhe NATO-s dhe vendeve që refuzuan të bëjnë një gjë të tillë, siç është Serbia./21Media

Back to top button