Lajçak: Dialogu vazhdon, të hënën dhe të martën jam në Beograd

“U takova me z.Kurti dhe z.Bislimi dy herë, sepse kështu ishim pajtuar. Që të diskutojmë agjendën në fillim dhe se do të takohemi edhe njëherë në fund të vizitës sime që të bëjmë të qartë se do të kemi pajtime në hapat e ardhshëm. Do të jem në Beograd të hënën e të martën, do të vazhdoj edhe atje diskutimet me partitë atje për dialogun”, tha Lajçak në një konferencë për medie në fdund të vizitës dydiore në Kosovë. (E përgaditi- Burim ZARIQI)/21Media

Back to top button