Lajmet e rreme ose mungesa e profesionalizmit!  

Problem, mungesa e resurseve njerëzore
Publikimi i lajme të rrejshme është pasojë e mungesës së stafit profesional në media. Kështu u tha gjatë prezantimit të raportit hulumtues “Keqinformimi, dezinformomi dhe lajmet e rrejshme në mediat online në Kosovë” nga Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës./21Media

Back to top button