LDK kërkon treg të lirë të kontrollimit teknik të automjeteve (Video)

Formohet grupi punues për Projektligjin për Automjete
Në mbledhjen e sotme të Komisionit për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë është diskutuar rreth ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit për Automjete, me ç’rast është krijuar grupi punues për këtë projektligj./21Media

Back to top button