Veliu:Institucionet kanë humbur kredibilitetin e tyre

Veliu:Institucionet kanë humbur kredibilitetin e tyre

LDK-ja kërkon hiç më pak se zgjedhje të reja, pasi sipas nënkryetarit të këtij subjekti, Agim Veliu, Institucionet e larta kanë humbur kredibilitetin dhe Kosova sa më shpejt duhet duhet të lirohet nga to./21Media