LDK komenton samitin në Slloveni

Hamiti: Kosova të ketë trajtim të barabartë dhe të dinjitetshëm
Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës që shteti të ketë trajtim të barabartë dhe të dinjitetshëm në samitin që do të zhvillohet në Slloveni, ndërmjet Bashkimit Evropian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ndjekim deklaratën e anëtarit të kryesisë së LDK-së, Muhamet Hamiti./21Media
 
 

Back to top button