Prioritetet e kandidatit të pavarur të Vushtrrisë

Kandidati i pavarur për kryetar të Vushtrrisë, Jeton Salihu, në RTV21 ka thënë se me qeverisjen e tij përparësi do kenë rinia për ta parë qytetin si një vend që duhet punuar e jo larguar nga ai.

Në Vushtrri janë 71 mijë e 684 qytetarë me të drejtë vote. Në garë për kryetar të Vushtrrisë janë shtatë kandidatë: Nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – MENSUT ADEMI, Jeton Salihu është kandidat i pavarur, Kosova Demokratik Türk Partisi përfaqësohet nga ERGİN SUNGURİ, nga LËVIZJA VETËVENDOSJE! ARSIM REXHEPI, Lidhja Demokratike e Kosovës XHAFER TAHIRI, NISMA Socilademokrate – ALBERT MAXHUNI dhe Partia Demokratike e Kosovës – FERIT IDRIZI./21Media

Back to top button