LDK: Nga e para me VV-në!

Mustafa: Këshilli tha se pjesë e marrëveshjes duhet të jenë të gjitha pozitat

Kreu i LDK-së, Isa Mustafa, pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të partisë, tha LDK-ja mbetet e përkushtuar për arritjen e koalicionit me Lëvizjen Vetëvendosje më të cilën parti synohet një partneritet partiak dhe jo në mes të rivalëve politikë. Mustafa tha se Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së do që me VV-në të merren vesh për të gjitha pozitat, dhe se koalicioni mes tyre të shkojë më tepër se një mandat.(Teksti-Donika Osmani, kamera- Xhens Karaqi/21Media

Back to top button