Zemaj: Vendimet për koalicionin i takojnë kryetarit dhe bartëses së listës

Zemaj: Vendimet për koalicionin i takojnë kryetarit dhe bartëses së listës

Sot janë mbledhur strukturat e LDK-së për të diskutuar hapat e mëtejmë rreth mundësisë së krijimit të koalicionit qeverisës me VV-në. Është mbajtur takimi Grupit Parlamentar dhe  kryesinë së LDK.  Askush nga zyrtarët r partisë nuk është prononcuar pas mbledhjes së kryesisë, ndërsa para këtij takimi, nënkryetari Agim Veliu ka thënë se LDK-së askush nuk mund tia caktoj emrat për ministra në qeverinë e re.(E përgaditi- Albulena NUHA, kamera- Sahit Troshupa)./21Media