Ledri dhe Bardhi publikojnë këngën e re “Copë copë”

Artisti shqiptar, Bardhi sot ka publikuar albumin “Trëndafil”, të cilin e ka paralajmëruar kohë më parë.
Së bashku me ”Trëndafil”, vijnë edhe bashkëpunimet e shumta të Bardhit.
“Trëndafil” do shënojë siç duket një tjetër sukses të reperit, ngaqë i njëjti ka bashkëpunuar me artistë të ndryshëm të estradës, projekte, të cilat i kanë rezultuar shumë të suksesshme.
Këto janë këngët që janë pjesë e albumit të Bardhit.
”Deri dje”, në bashkëpunim me Nushin.

”Mfal”, në bashkëpunim me artisten Alketa.

”RUF MICH AN”, po ashtu në bashkëpunim me Belah.


”Merri”, në bashkëpunim me Donjeta Morinën.

”Cope cope”, në bashkëpunim me Ledrin.

Në bashkëpunim me Kiddën, Bardhi solli projektin muzikor të titulluar ”Kadale”.

”Perandor”, në bashkëpunim me DJ Kont x DJ Darkchild x Dj Nass.

”R&R”, në bashkëpunim me Illmill.

”Desole”, në bashkëpunim me YZ x SAMO.

”Eyes chicho”.

”Filma”, në bashkëpunim me DJ PM x DJ DAGZ.

”Nafaka”, në bashkëpunim me Çelik Lipën dhe Dj Deck./21Media

 

Back to top button